Camper opbouw

Bij ACT Glerum vinden we het belangrijk dat ook de opbouw van uw camper onderhoud krijgt. Door goed onderhoud en het tijdig opmerken van eventuele reparaties of vervangingen heeft u langer plezier van uw camper en kunt u veilig en relaxed op reis!

Het onderhoud van de opbouw omvat:

  • Een vochtmeting
  • Het controleren en eventueel vervangen van kitnaden
  • Het controleren van de boiler, de kachel, de koelkast, de binnenverlichting en de sloten
  • Het controleren van ramen, verduistering en horren
  • Het reinigen en controleren van het watersysteem, de kranen en de schoonwatertank
Aankoopkeuring en vochtmeting

Aankoopkeuring

Voor u een tweedehandscamper aanschaft is het verstandig een aankoopkeuring te laten doen. Het kan wellicht een hoop narigheid voorkomen als blijkt dat de camper die u op het oog hebt toch wat niet voorziene mankementen vertoond. Wij lopen de camper volledig voor u na en u krijgt een overzicht van de gecontroleerde onderdelen en ons advies hierover.

Natuurlijk is het uw eigen keuze of u de camper na de aankoopkeuring wel of niet aanschaft. Wij bemiddelen enkel bij de verkoop van campers en zijn niet gerelateerd aan dealers of handelaren. Wij zien graag dat u een eerlijke camper koopt, waar u veel plezier van gaat hebben.

Vochtmeting

Het is verstandig regelmatig uw camper te laten controleren op vochtproblemen. Een kleine lekkage kan voor veel grote problemen zorgen. Vochtproblemen zitten vaak in wanden en vloeren en zijn zo met het blote oog in eerste instantie niet te zien.Veel leed kan worden voorkomen door een lekkage zo snel mogelijk vast te stellen en te repareren.

Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een BOVAG rapport voor de aankoopkeuring of vochtmeting. 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!