Wij helpen u graag zodat u weer gerust veilig op reis kunt

Auto laten onderhouden?

Onderhoud aan uw auto

Iedere auto heeft onderhoud nodig, zo ook uw auto. Auto- en Camper Techniek Glerum in Kapelle is een merkonafhankelijke kwaliteits- en onderhoudsgarage voor de particuliere- en zakelijke markt in de regio Zuid-Beveland. Wij zijn niet gelieerd aan een bepaald merk, echter wij zijn wel gespecialiseerd in de Italiaanse merken.

U kunt bij ons met uw personenwagen terecht voor de meest complete autoservice. Van APK, grote beurt, kleine beurt tot het vervangen van een lampje. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform de specificaties van de fabrikant. De klant staat te allen tijde centraal in onze transparante organisatie.

De werkplaats is voorzien van een complete en moderne uitrusting om onderhoud en service aan alle merken auto's te kunnen verrichten. Verder is er moderne apparatuur in huis om de diverse merken auto's te kunnen uitlezen. Eventueel aansluitend storing zoeken is ook mogelijk.

Door het regelmatig volgen van gerichte cursussen en trainingen blijven we de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. Dit alles zorgt ervoor dat we u blijvend een goede kwaliteit en service kunnen garanderen. Meer informatie nodig over auto onderhoud, auto reparatie of over een APK-keuring? Neem direct contact met ons op!

       

Hier kunt u controleren wanneer de APK op uw voertuig vervalt. 

  • Full service bedrijf

    ACT Glerum is uitgegroeid tot een full service bedrijf waar kennis en vakmanschap over auto en camper samen komen.

  • Dé camperspecialist in Zeeland

    Wij zijn in Zeeland dé camperspecialist. Kom eens langs in de garage of neem contact met ons op.

  • Productkennis (meer dan 30 jaar ervaring)

    Onze specialisten weten alles over uw product en leveren daarom bij uitstek de perfecte service.

Ook voor onderhoud aan bedrijfswagens

Snel weer de weg op

Ook voor onderhoud aan bedrijfswagens

Verschillende bedrijven in de regio hebben de weg naar ACT Glerum al weten te vinden. Wij beseffen als geen ander dat een bedrijfswagen cruciaal kan zijn voor bedrijfsvoering. Daarom doen wij er alles aan om uw bedrijfswagen tip top in orde te houden. Wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt in een goed onderhouden wagen. In overleg plannen we uw wagen in en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer over uw bedrijfsauto kunt beschikken.

Eerdere klanten

Wij zijn officieel Magneti Marelli Checkstar dealer
Wij zijn officieel Magneti Marelli Checkstar dealer
Wij zijn officieel Magneti Marelli Checkstar dealer
Wij zijn officieel Magneti Marelli Checkstar dealer

Magneti Marelli Checkstar dealer

Wij zijn officieel Magneti Marelli Checkstar dealer

Sinds 2020 is Auto- en Camper Techniek Glerum officieel Checkstar partner, de autoserviceformule van de Italiaanse auto-onderdelenfabrikant Magneti Marelli. Ze zijn leverancier van diverse originele onderdelen van alle Italiaanse autofabrikanten. Magneti Marelli is dé huisleverancier van Fiat en Alfa Romeo.

Kom in contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel ons en maak direct
een afspraak.