Wij helpen u graag zodat u weer gerust veilig op reis kunt

Aanbod campers

Bouwjaar
Merk
De mooiste camperroutes

De mooiste camperroutes

Bij ACT Glerum houden wij u graag op de hoogte van mooie routes. In onze garage hebben we diverse gidsen en boekwerken liggen waar u doorheen kunt bladeren voor meer inspiratie. Van Scaninfo ligt er informatie over de Scandinavische landen klaar.

Wij verkopen de campergidsen van Camperroutes. U vind alles over de mooiste routes in bijvoorbeeld:

  • Schotland
  • Italië
  • Frankrijk
  • Zuid Engeland
  • Portugal
  • Spanje

Deze zijn ook via onze webshop te bestellen.

De juiste accessoires voor uw camper vindt u bij ACT Glerum

De juiste accessoires voor uw camper vindt u bij ACT Glerum

Maak uw camper helemaal compleet met de juiste accessoires. Van producten op het gebied van veiligheid tot niet noodzakelijk, maar wel leuke gadgets. Bij ACT Glerum vind je het allemaal. Wij monteren én installeren vrijwel alle mogelijk denkbare accessoires op uw huisje op wielen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het vinden van de accessoires die niet kunnen ontbreken in uw camper.

Eerdere klanten

Wilt u een camper kopen?

We helpen u graag met het vinden van de juiste camper. Welke camper bij u past, dat moet u zelf ervaren. Daarom vindt u bij ACT Glerum altijd een ruim en actueel aanbod aan occasions. Met meer dan 30 jaar ervaring in de campers helpen wij u graag bij de aanschaf van een deugdelijke camper. Wilt u meer informatie of wilt u de camper van binnen bekijken? U bent van harte welkom op onze locatie.


 

ACT Glerum bemiddelt bij de verkoop van uw camper. 

Wilt u uw camper verkopen, maar wilt u dat niet zelf doen? ACT Glerum helpt u hierbij! Wij nemen niet alle campers aan voor de verkoop. Voordat wij dat doen, willen we zelf en goed gevoel hebben bij de camper. Wij willen daarom eerst zelf de camper zien en beoordelen. Neem daarom zeker contact met ons op om de mogelijkheden door te bespreken.

Aankoopkeuring

Voor u een tweedehandscamper aanschaft is het verstandig een aankoopkeuring te laten doen. Het kan wellicht een hoop narigheid voorkomen als blijkt dat de camper die u op het oog hebt toch wat niet voorziene mankementen vertoond. Wij lopen de camper volledig voor u na en u krijgt een overzicht van de gecontroleerde onderdelen en ons advies hierover. Natuurlijk is het uw eigen keuze of u de camper na de aankoopkeuring wel of niet aanschaft. Wij zijn niet gerelateerd aan dealers of handelaren en zien graag dat u een eerlijke camper koopt, waar u veel plezier van gaat hebben.

Een camper kopen of verkopen? Dat doet u bij ACT Glerum!

Of u nu een nieuwe camper wilt aanschaffen of dat u uw oude wilt verkopen. Bij ACT Glerum bent u aan het juiste adres. Kom langs op onze locatie en ontdek het ruime aanbod aan campers. Of vraag naar de mogelijkheden omtrent het verkopen van uw camper. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.