Camper onderhoud

Complete onderhoudsservice

Complete service bij camperonderhoud

Niet alleen voor de jaarlijkse APK kunt u terecht bij ACT Glerum, maar ook voor al het camper onderhoud kunt u rekenen op de expertise van ACT Glerum. Wij bieden een full-service aan: alle onderhoud van de héle camper onder één dak. Ontdek alles over camper onderhoud op deze pagina.

Wij hebben alle apparatuur en kennis in huis om uw camper uit te lezen en een diagnose te stellen. Wij voorzien uw camper van nieuwe banden en verzorgen ook de aircoservice. Bij een onderhoudsbeurt nemen wij ook altijd even de controle van het gassysteem mee, veiligheid boven alles, en controleren de accu’s.

  • Full service

    Wij verzorgen het onderhoud van uw camper en/of auto.

  • Direct en persoonlijk contact

    Bij ons staat het hebben van een vast contactpersoon voorop.

  • Altijd veilig op reis

    Wij zorgen dat uw camper en/of auto altijd perfect worden onderhouden.

Onderhoud aan uw camper

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onderhoud aan uw camper

Met de camper veilig op reis gaan vinden we belangrijk. Maar comfort mogen we ook niet vergeten. Een uitgebreide check van de opbouw zien wij als een must. Rammelende onderdelen, deurtjes die niet meer goed sluiten, dakramen die mogelijk kunnen gaan lekken; een klein ongemak kan groot worden en op het vakantieplezier drukken. Wij helpen u dit te voorkomen.

Onderhoud van het onderstel, het motorische gedeelte tot de opbouw van de camper, evenals de jaarlijkse APK en onderhoudsbeurt; u bent bij ACT Glerum op het juiste adres. Zelfs voor uw auto.

Camper onderhoud bij ACT Glerum

Camper onderhoud bij ACT Glerum

ACT Glerum helpt bij kleine schades en reparaties

U kunt bij ons terecht voor diverse reparaties en lichte schadegevallen. Bij Auto- en Camper Techniek Glerum werken professionals met ruime ervaring op campergebied. Bij ons weet u zeker dat u zorgenvrij op reis kunt.

Last van vocht in de camper? Ook dan kan ACT Glerum u verder helpen

Een ongemak, een ongelukje; als je met je camper op pad gaat dan hoort dat erbij. Daarom regelen wij dat bijvoorbeeld vochtschades snel worden opgelost. Kitnaden vervangen we zonder ergerlijke kitresten achter te laten.

Op vakantie in Zeeland en de camper beschadigd?

Inschattingsfout gemaakt bij het draaien of het nemen van een bocht met uw camper? Heeft de buitenspiegel een muur geraakt? Kan gebeuren! ACT Glerum is uw adres voor het laten bijwerken van krassen en het vervangen van buitenspiegels of bumperonderdelen. Wij zorgen ervoor dat u weer glimlachend op weg kunt. Heeft u nog vragen over schade tijdens uw vakantie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Eerdere klanten

Wellicht kunnen wij u helpen!

Op zoek naar een merk-gerelateerd onderdeel?

Universele onderdelen van campers zijn redelijk makkelijk te vinden, toch zijn er altijd nog onderdelen die écht merk-specifiek zijn. 
Inmiddels hebben we bij ACTGlerum onze weg hierin wel gevonden. 

Bent u op zoek naar net dat ene onderdeel waar u maar niet aan lijkt te kunnen komen?  Vul het formulier op onze website zo volledig mogelijk in en upload de gevraagde foto's. Wij gaan voor u aan de slag om de gewenste onderdelen te pakken te krijgen. 

Sermi certificering

Wij zijn SERMI gecertificeerd. 

SERMI staat voor “Security Related Vehicle Repair and Maintenance Information”

SERMI is een certificaat dat onafhankelijke bedrijven (auto-, schadeherstel, camper, achterafmontagebedrijven nodig hebben om na 1 april 2024 te mogen werken aan software die te maken heeft met diefstalpreventie.

Kom in contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel ons en maak direct
een afspraak.