Camper reparatie en schadeherstel

Camper reparatie en schadeherstel

Bij ACT verzorgen we reparatie van kleine vochtschades en het vervangen van kitnaden. Dit wordt netjes en verzorgd uitgevoerd zonder dat er overal dikke klonten kit zitten. Wij proberen alles zo onopvallend mogelijk te repareren.

Ook kleine aanrijschades kunnen wij voor u herstellen. Denk hierbij aan onder andere het vervangen van bumperdelen en spiegels. Voor grote plaatwerkschades zult u echter naar een schadeherstelbedrijf moeten.

Neem gerust contact op om een en ander af te stemmen, mocht het nodig zijn verwijzen wij u door naar een bij ons goed bekend staand schadeherstelbedrijf.

Overzicht

  • Full service bedrijf

    ACT Glerum is uitgegroeid tot een full service bedrijf waar kennis en vakmanschap over auto en camper samen komen.

  • Dé camperspecialist in Zeeland

    Wij zijn in Zeeland dé camperspecialist. Kom eens langs in de garage of neem contact met ons op.

  • Productkennis (meer dan 30 jaar ervaring)

    Onze specialisten weten alles over uw product en leveren daarom bij uitstek de perfecte service.

Camper onderhoud bij ACT Glerum

Camper onderhoud bij ACT Glerum

ACT Glerum helpt bij kleine schades en reparaties

U kunt bij ons terecht voor diverse reparaties en lichte schadegevallen. Bij Auto- en Camper Techniek Glerum werken professionals met ruime ervaring op campergebied. Bij ons weet u zeker dat u zorgenvrij op reis kunt.

Last van vocht in de camper? Ook dan kan ACT Glerum u verder helpen

Een ongemak, een ongelukje; als je met je camper op pad gaat dan hoort dat erbij. Daarom regelen wij dat bijvoorbeeld vochtschades snel worden opgelost. Kitnaden vervangen we zonder ergerlijke kitresten achter te laten.

Op vakantie in Zeeland en de camper beschadigd?

Inschattingsfout gemaakt bij het draaien of het nemen van een bocht met uw camper? Heeft de buitenspiegel een muur geraakt? Kan gebeuren! ACT Glerum is uw adres voor het laten bijwerken van krassen en het vervangen van buitenspiegels of bumperonderdelen. Wij zorgen ervoor dat u weer glimlachend op weg kunt. Heeft u nog vragen over schade tijdens uw vakantie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.