Aankoopkeuring & vochtmeting camper

 

 

Voor u een tweedehandscamper aanschaft is het verstandig een aankoopkeuring te laten doen. Het kan wellicht een hoop narigheid voorkomen als blijkt dat de camper die u op het oog hebt toch wat niet voorziene mankementen vertoond. Wij lopen de camper volledig voor u na en u krijgt een overzicht van de gecontroleerde onderdelen en ons advies hierover.

Natuurlijk is het uw eigen keuze of u de camper na de aankoopkeuring wel of niet aanschaft.
Wij verkopen zelf geen campers en zijn niet gerelateerd aan dealers of handelaren. Wij zien graag dat u een eerlijke camper koopt, waar u veel plezier van gaat hebben.

Het is wijs regelmatig uw camper te laten controleren op vochtproblemen. Een kleine lekkage kan voor veel grote problemen zorgen. Vochtproblemen zitten vaak in wanden en vloeren en zijn zo met het blote oog in eerste instantie niet te zien. Veel leed kan worden voorkomen door een lekkage zo snel mogelijk vast te stellen en te repareren.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

  • Full service bedrijf

    ACT Glerum is uitgegroeid tot een full service bedrijf waar kennis en vakmanschap over auto en camper samen komen.

  • Dé camperspecialist in Zeeland

    Wij zijn in Zeeland dé camperspecialist. Kom eens langs in de garage of neem contact met ons op.

  • Productkennis (meer dan 30 jaar ervaring)

    Onze specialisten weten alles over uw product en leveren daarom bij uitstek de perfecte service.

Camper onderhoud bij ACT Glerum

Camper onderhoud bij ACT Glerum

ACT Glerum helpt bij kleine schades en reparaties

U kunt bij ons terecht voor diverse reparaties en lichte schadegevallen. Bij Auto- en Camper Techniek Glerum werken professionals met ruime ervaring op campergebied. Bij ons weet u zeker dat u zorgenvrij op reis kunt.

Last van vocht in de camper? Ook dan kan ACT Glerum u verder helpen

Een ongemak, een ongelukje; als je met je camper op pad gaat dan hoort dat erbij. Daarom regelen wij dat bijvoorbeeld vochtschades snel worden opgelost. Kitnaden vervangen we zonder ergerlijke kitresten achter te laten.

Op vakantie in Zeeland en de camper beschadigd?

Inschattingsfout gemaakt bij het draaien of het nemen van een bocht met uw camper? Heeft de buitenspiegel een muur geraakt? Kan gebeuren! ACT Glerum is uw adres voor het laten bijwerken van krassen en het vervangen van buitenspiegels of bumperonderdelen. Wij zorgen ervoor dat u weer glimlachend op weg kunt. Heeft u nog vragen over schade tijdens uw vakantie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn officieel Magneti Marelli Checkstar dealer
Wij zijn officieel Magneti Marelli Checkstar dealer
Wij zijn officieel Magneti Marelli Checkstar dealer
Wij zijn officieel Magneti Marelli Checkstar dealer

Magneti Marelli Checkstar dealer

Wij zijn officieel Magneti Marelli Checkstar dealer

Sinds 2020 is Auto- en Camper Techniek Glerum officieel Checkstar partner, de autoserviceformule van de Italiaanse auto-onderdelenfabrikant Magneti Marelli. Ze zijn leverancier van diverse originele onderdelen van alle Italiaanse autofabrikanten. Magneti Marelli is dé huisleverancier van Fiat en Alfa Romeo.