Tank O3

Blijf GEZOND!!

Waterveiligheid vanzelfsprekend met Tank-O3

 

Bij aankoop van een Tank-O3 fresh water system ontvangt u tijdelijk een vervangings celkern twv € 39,95 GRATIS.

(Aktie geldig t/m 31 maart)

* verkrijgbaar in de garage of via onze webshop

 

Het persbericht van Tank-O3 fresh water system naar aanleiding van het 5-jarig jubileum vind u hier.

Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in uw schoonwatertank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). Aangezien ozon een uiterst sterke, geur- en smaakloze en niet gevaarlijke oxidant is zorgt Tank-O3 er voor dat het water in de watertank, maar juist ook de schoonwatertank zèlf, volledig kiemvrij blijft. Tank-O3 doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, sporen en zorgt ervoor dat de watertank geheel biofilmvrij blijft. Dit is een unieke eigenschap die geen enkel ander systeem kan bieden.  

 

 

 

Wat veel mensen niet beseffen is dat de waterkwaliteit in de schoonwatertank, zeker bij hogere temperaturen, snel in kwaliteit achteruit gaat. Met als gevolg vervuiling van het water, vervuiling van de tank en in het ergste geval een verhoogd veiligheidsrisico met betrekking tot legionellabesmetting. Tank-O3 is veilig, milieuvriendelijk en 100% natuurlijk. Tank-O3 ontzorgt u.

 Aan het begin van het seizoen spoelt u de schoonwatertank grondig, u schakelt het Tank-O3 systeem in en u bent klaar voor de rest van het seizoen. U vult alleen nog water bij. U hoeft dus niet meer te denken aan het regelmatig toevoegen van milieubelastende middeltjes, uw schoonwatertank en het water blijven dus altijd helemaal schoon. Extra voordeel: op het einde van het seizoen of wanneer u de camper een poosje niet gebruikt, dan laat u het water af. Vanaf nu zet u de camper dan voortaan weg met een àltijd schone lege watertank, het nieuwe seizoen of na een lange tijd begint u dus al met een schone watertank. Tank-03 is dus beter voor u én het milieu!

 

Natuurlijk verzorgen wij graag de montage voor u.
Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken! 

Tank O3

Maak een afspraak

of bel ons en we helpen u graag verder.

0113 - 233 833