Bearlock versnellingsbakslot

De beveiligingssystemen van Bearlock zijn een begrip als het aankomt op diefstal preventie voor campers. Bij camper specialist ACTGlerum kunt u dan ook terecht voor diverse soorten Bearlock versnellingsbaksloten.

Voorkom diefstal van uw camper met een Bearlock slot

Steeds vaker komt het voor dat campers worden gestolen. Bovendien zijn ze vaak moeilijk afdoende te beschermen tegen diefstal. Een electronische voorziening is niet altijd effectief.

BearLock is een zeer gebruiksvriendelijk, mechanisch en betrouwbaar systeem. Verschillende grote verzekeraars hebben hun voorkeur uitgesproken voor BearLock. BearLock is een goedkoper alternatief voor dure electronische systemen en bovendien is het onderhoudsvrij.

De versnellingsbaksloten van Bearlock zijn zeer eenvoudig in gebruik en blokkeren de versnellingspook van uw camper in zijn achteruitstand. Zo kan deze bij diefstal enkel achteruit rijden en wordt een geslaagde vluchtpoging aanzienlijk moeilijker.

Bearlock produceert voor vrijwel alle types campers versnellingsbaksloten. Zo kunnen wij u dus van dienst zijn bij het adviseren over-, leveren van - en het inbouwen van het juiste Bearlock versnellingsbakslot. Een professionele totaalservice waarop u kunt vertrouwen.

 

Meer informatie over BearLock vind u hier. Wilt u meer informatie over de Bearlock sloten? Neem dan contact met ons op. 

   

Camper Webshop

Accessoires nodig voor uw camper? Bezoek onze camperwebshop voor al uw camper accessoires en onderdelen!

WAAROM ACT GLERUM?

  • Poductkennis (20 jaar ervaring)
  • Eerlijke prijzen
  • Brede mogelijkheden aan accessoires
  • Klantvriendelijk en altijd tot uw dienst
  • Direct en persoonlijk contact