Camper accessoires

Wat kan ACT Glerum uit Goes u bieden op het gebied van accessoires? Wij kunnen u helpen met diversie toevoegingen aan uw voertuig,

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van accessoires.

Voor het verhogen van het rijcomfort kunt u denken aan een levelsysteem, verzwaarde camperveren, hulpveren op de achteras, hulpluchtvering of volledige luchtvering.

Ook verzorgen wij o.a. de opbouw van scooter- of fietsendrager, satellietsystemen of trekhaken. Inbouw van versnellingsbaksloten of aluminium LPG flessen en aansluitingen, het is allemaal mogelijk en wordt vakkundig door ons verzorgd en alles wordt netjes afgewerkt opgeleverd.

Meer informatie vindt u elders op deze website, neem gerust contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

Maak een afspraak

of bel ons en we helpen u graag verder.

0113 - 233 833

Camper Webshop

Accessoires nodig voor uw camper? Bezoek onze camperwebshop voor al uw camper accessoires en onderdelen!

Bearlock versnellingsbakslot

Bearlock versnellingsbakslot

De beveiligingssystemen van Bearlock zijn een begrip als het aankomt op diefstal preventie voor campers. Bij camper specialist ACTGlerum kunt u dan ook terecht voor diverse soorten Bearlock versnellingsbaksloten.

Voorkom diefstal van uw camper met een Bearlock slot

Steeds vaker komt het voor dat campers worden gestolen. Bovendien zijn ze vaak moeilijk afdoende te beschermen tegen diefstal. Een electronische voorziening is niet altijd effectief.

BearLock is een zeer gebruiksvriendelijk, mechanisch en betrouwbaar systeem. Verschillende grote verzekeraars hebben hun voorkeur uitgesproken voor BearLock. BearLock is een goedkoper alternatief voor dure electronische systemen en bovendien is het onderhoudsvrij.

Achteruitrijcamera en navigatie camper

Achteruitrijcamera en navigatie camper

Met een camper achteruitrijcamera vergroot je de veiligheid in het verkeer en verklein je de kans op schade. Bovendien is het gewoon simpel prettiger rijden. Veel mensen ervaren het invoegen, inhalen, achteruit rijden of parkeren soms als enorm lastig. Wij leveren een breed scala aan zichtoplossingen en achteruitrijcamera systemen, specifiek voor installatie op campers en kampeerbussen. Schadevrij op vakantie en veilig op de weg zijn de belangrijkste redenen voor onze klanten om te kiezen voor een achteruitrijcamerasysteem als reisgenoot.

Kies voor een achteruitrijcamera en dode hoek camera voor uw camper!

Camper luifels

Camper luifels

Met een luifel kunt u de leefruimte van uw camper vergroten. Luifels zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar en uit te bouwen met zijwanden of volledig om te bouwen tot voortent. Wij leveren en monteren de luifels van Fiamma en van Thule/Omnistor. 

Luifels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zowel de kast als het luifeldoek. Wij helpen u graag de juiste luifel voor uw camper te kiezen.

Camperline camperstoelhoezen

Camperline camperstoelhoezen

Uit de Camperline serie van Bearlock kunnen wij u de mooie stoelhoezen aanbieden, gemaakt van 100% polyester met een pur-foamlaag.

Peggy Peg

Peggy Peg

Vijf maal lichter dan een traditionele metalen haring maar met een 10x betere grip. Ideaal voor zachte, zanderige bodem door de gecomprimeerde schroefdraad. Tevens inzetbaar bij een harde steenachtige bodem, door de in hoogte verstelbare haken. Zeer robuust uit glasvezelversterkte UV bestendige kunststof.

Alle Peggy Peg schroefharingen zijn voorzien van een 17 mm boutkop en kunnen eenvoudig met de PeggyPeg kombi tool of met een accu boormachine in de grond gedraaid worden.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

De complete lijn van Peggy Peg is te bestellen in onze webshop