Auto techniek

ACT Glerum in Goes is de merkonafhankelijke kwaliteits- en onderhoudsgarage voor de particuliere- en zakelijke markt van de regio Zuid-Beveland. Wij zijn niet gelieerd aan een bepaald merk, echter wij zijn wel gespecialiseerd in de Italiaanse merken.

Autotechniek in Goes

U kunt bij ons met uw personenwagen terecht voor de meest complete autoservice. Van groot onderhoud tot het vervangen van een lampje. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform de specificaties van de fabrikant. De klant staat te allen tijde centraal in onze transparante organisatie.

De werkplaats is voorzien van een complete en moderne uitrusting om onderhoud en service aan alle merken auto's te kunnen verrichten. Verder is er moderne apparatuur in huis om de diverse merken auto's te kunnen uitlezen. Eventueel aansluitend storing zoeken is ook mogelijk.

Door het regelmatig volgen van gerichte cursussen en trainingen blijven we de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. Dit alles zorgt ervoor dat we u blijvend een goede kwaliteit en service kunnen garanderen.

Als extra service naar de klanten in Wemeldinge, Kapelle en Kattendijke bieden we u aan uw auto mee te nemen zodat u zelf niet heen weer naar Goes hoeft te rijden. We halen hem 's avonds op en brengen hem de volgende avond weer terug. Uiteraard in onderling overleg.

Meer informatie over auto onderhoud, auto reparatie of over een APK-keuring? Neem direct contact met ons op!

Maak een afspraak

of bel ons en we helpen u graag verder.

0113 - 233 833