Specialist in Fiat, Alfa Romeo en Lancia

Specialist in Fiat, Alfa Romeo en Lancia

ACT Glerum breidt de activiteiten uit als specialist op het gebied van de Italiaanse merken en wordt Magneti Marelli Checkstar garage!

Vanaf 13 maart stopt autobedrijf Kaelen in ´s Gravenpolder. Hiermee valt dé specialist op het gebied van Italiaanse merken weg. Wij zijn enorm trots en blij te mogen melden dat wij dit gat op gaan vullen. Met Dick als Fiat, Alfa Romeo en Lancia man in hart en nieren, begonnen op 17-jarige leeftijd bij Auto Dagevos moet dit goed komen. Bovendien zijn de beide bij ons werkzame monteurs ook enthousiast over deze merken! 

Wij zetten zeker onze camper activiteiten voort, hierin gaat niets veranderen, we gaan alleen een extra uitdaging aan. Hiervoor zijn we ook aangesloten bij de Magneti Marelli Checkstar groep en hopen hiermee het vertrouwen van Ton en Angelique de Koster in ons bedrijf waar te kunnen maken. 

Wij zullen alle onderhoud en APK aan Fiat, Alfa Romeo en Lancia uit gaan voeren, met de originele onderdelen en alle specialistische apparatuur. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, bel ons op 0113-233833 of mail naar info@actglerum.nl