Over ACT Glerum

ACT in ACTGlerum staat voor Auto- en Camper Techniek. Zoals de naam al zegt verzorgen wij alle onderhoud, reparatie en APK aan camper en auto. Het onderhoud en reparatie is in de ruimste zin van het woord, voor alle werkzaamheden aan opbouw, inbouw, accessoires en onderhoud van de motor en het onderstel van uw voertuig bent u bij ACTGlerum aan het juiste adres. 

 

ACTGlerum is een universeel bedrijf, dat wil zeggen dat we niet gelieerd zijn aan een bepaald merk. Wij werken wel met originele onderdelen en hebben de kennis en speciale gereedschappen in huis om alle voertuigen te verzorgen. 

In 2010 is ACTGlerum gestart en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een mooi fullservice bedrijf waarin kennis en vakmanschap in een enthousiast team ruimschoots aanwezig is. 

Binnen ACTGlerum vinden we het belangrijk netjes en verzorgd te werken. Alle in- en opbouw van onderdelen wordt netjes afgewerkt en wij gaan zorgvuldig met uw bezit om. Een goed contact met onze klanten is voor ons vanzelfsprekend. Wij zullen al het mogelijke doen om u met een veilig en comfortabel voertuig op reis te sturen. 

 

   

 

In maart 2020 hebben wij het Magneti Marelli Checkstar dealerschap overgenomen van de firma Kaelen.

Hiermee gaan wij de uitdaging aan om naast een begrip in de Zeeuwse camperwereld ook het onderhoud van de personenwagens van Fiat, Alfa Romeo en Lancia tot in de puntjes te verzorgen.

Kennis is met onze Italiaanse Merken Mannen zeker aanwezig, specialistisch gereedschap hebben we ook en we hebben zelfs een extra brug speciaal voor de Italiaanse pareltjes aangeschaft. 

Kortom bent u op zoek naar een goed adres waar kennis en vakmanschap hoog in het vaandal, neem dan zeker contact met ons op. 

Maak een afspraak

of bel ons en we helpen u graag verder.

0113 - 233 833

Waarom ACT Glerum?

  • Poductkennis (25 jaar ervaring)
  • Eerlijke prijzen
  • Brede mogelijkheden aan accessoires
  • Klantvriendelijk en altijd tot uw dienst
  • Direct en persoonlijk contact
  • Dé camperspecialist in Zeeland