Auto onderhoud en reparatie

ACT Glerum in Kapelle is een merkonafhankelijke kwaliteits- en onderhoudsgarage voor de particuliere- en zakelijke markt van de regio Zuid-Beveland. Wij zijn niet gelieerd aan een bepaald merk, echter wij zijn wel gespecialiseerd in de Italiaanse merken.

 

Onderhoud personenwagens

U kunt bij ons met uw personenwagen terecht voor de meest complete autoservice. Van grote beurt, kleine beurt tot het vervangen van een lampje. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform de specificaties van de fabrikant. De klant staat te allen tijde centraal in onze transparante organisatie.

De werkplaats is voorzien van een complete en moderne uitrusting om onderhoud en service aan alle merken auto's te kunnen verrichten. Verder is er moderne apparatuur in huis om de diverse merken auto's te kunnen uitlezen. Eventueel aansluitend storing zoeken is ook mogelijk.

Door het regelmatig volgen van gerichte cursussen en trainingen blijven we de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. Dit alles zorgt ervoor dat we u blijvend een goede kwaliteit en service kunnen garanderen.

Meer informatie over auto onderhoud, auto reparatie of over een APK-keuring? Neem direct contact met ons op!

Bedrijfswagen 

Onderhoud bedrijfswagens

Verschillende bedrijven in de regio hebben de weg naar ACTGlerum al weten te vinden. Wij beseffen als geen ander dat een bedrijfswagen cruciaal kan zijn voor bedrijfsvoering. Daarom doen wij er alles aan om uw bedrijfswagen tip top in orde te houden. Wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt in een goed onderhouden wagen.

In overleg plannen we uw wagen in en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer over uw bedrijfsauto kunt beschikken.

 

RDW

Maak een afspraak

of bel ons en we helpen u graag verder.

0113 - 233 833