Verlichting voor in en aan uw camper

Voor verlichting in en aan uw camper bent u bij ons ook aan het juiste adres...

 

Voor het vervangen van een lampje, tot het verfraaien van het interieur...de mogelijkheden zijn enorm. Prachtige plafonnieres, handige leeslampen, LED-strips, laat u gerust eens informeren. 

Een greep uit ons assortiment:

 

Verlichting

Kijk hier voor een overzicht van alle mogelijkheden. Van een mooi sfeerlampje tot een praktische lamp voor onder de luifel.

Joilamp

De JOI Lamp van Thermologi is een prachtige vinding waarbij u met 1 waxinelichtje de opbrengst genereert van maar liefst 18 waxinelichtjes!
De lamp zet de energie van het ene theelichtje om in verlichting middels 8 LED lampjes. In de Joi Lamp zit een Peltier element. Dit element wordt heet en zet de energie om in licht. Geheel geruisloos, op slechts 1 waxinelichtje.
1 waxinelichtje + Joi Lamp = 18 waxinelichtjes!
De JOI Lamp is daarmee bijzonder geschikt voor outdoor gebruik, voor caravan/kampeerauto of boot, nachtvissen, en voor gezellige etentjes in de tuin. Ook ideaal voor uw SOS pakket, zodat als de stroom uitvalt u toch nog verlichting kunt genereren. Naar gelang de sfeer die u wenst, kunt u de lamp uittrekken voor meer of minder licht.
 
Let op: Dit model is beveiligd tegen oververhitting en is mooi en stevig uitgevoerd.

Afmetingen: 210mm x 170mm x 170mm (BxHxD)
Gewicht: 1000
Prijs: € 129.50

 

Maak een afspraak

of bel ons en we helpen u graag verder.

0113 - 233 833