Facile-en-route 2017

De 20ste editie van Campergids Europa Facile-en-Route is een begrip onder de camperaars. Het handboek geeft camperinformatie uit zevenentwintig Europese landen naar o.a. camperparken, officiele camperplaatsen, vrije overnachtingsplaatsen, overnachtingsplaatsen bij o.a. boerderij, horeca, kuuroord, serviceplaatsen voor tanken en lozen van water, GPS-coördinaten en interessante toeristische informatie. Kortom, alle informatie die u nodig heeft voor uw camper vakantie in Europa!

In de nieuwste uitgave is de Campergids met ruim 1175 nieuwe camperplaatsen uitgebreid tot in totaal 9651. Deze zijn allemaal voorzien van GPS-coördinaten. Hiervan zijn er nu 7099 geïllustreerd met een duidelijke foto. De controles van 50 reisconsulenten hebben ertoe bijgedragen dat de informatie in de campergids zo actueel mogelijk is.

In totaal heeft de Facile-en-Route Campergids 9651 GPS-coördinaten om makkelijk naar de plaatsen te navigeren. Om dit nog eenvoudiger te maken kunt u ook datasets downloaden. Meer informatie hierover leest bij desbetreffend product. De datasets voor 2017 zijn binnenkort te bestellen.

Facile Media is de enige uitgever van campergidsen die de camperplaatsen intensief laat controleren. Hierdoor is de 704 pagina tellende gids betrouwbaar en onmisbaar op elke camperreis.

 


€ 25.95 Bij ons verkrijgbaar aan de Scottweg 25 in Goes of te bestellen via de mail info@actglerum.nl